Pages

TAG dari DD yang nak tgk Gamba Kawin akuuuu!!!

Kenapa aku buat gak TAG nih? Huh..pasal ayat keramat iniiiii!!!!!

dd
eza, ko jgn ngelat ek.ko lum buat lg.ingat tuh...kalau tak ko sembah derhaka kat aku

Huhu..paksa rela sungguh..(but as promised..betul2 1st April aku buat kak..huhu)

Ini la details tag nyer...

Syarat2nya:-
Pada yang telah berkahwin,anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda.

- Pada yang belum berkahwin,postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna buat anda yang pernah anda hadiri.. contohnyer perkahwinan X-kekasih ,kawan baik,artis populer..tak kiralah, asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

This is exactly a moment after nikah..



Inilah En. Ezzam bin Abd Malek lelaki bertuah ituuuu...hahaha


Apesal gambar ni? hehe..aku pun xsangka cameraman amik gamba ni..i looooike this picture pasal dlm sampul yg ibu aku bg tu terkandung RM yg sgt byk...hahahahahaha


Gambar ni aku xde explanation..aku sker artwork dier je..(baru abis majlis sanding kat dewan..)

Dah..aku sengaja xletak gamba yg panas2..bahaya korang ni..kutuk xagak2...

1 concerns:

ariesreeve (khayriz) said...

wah..bagai pinang di belah 2...sama cantik sama padan